Stil

Nepisana pravila koja postoje dok ste u vezi

Ako imate logičko rešenje na sva teška pitanja i sitacuje onda život je za vas mnogo lakši. Iako znamo da je svako za sebi poseba , da je svaka veza za sebe posebna postoje neka nepisana pravila koja bi vam biva od pomoći.

1.Niko nije obavezan da vraća ljubav

Mnogo je teško voleti nekoga ko vam se ne sviđa a ista ta osoba je zaljubljena u vas do uši. Kada vidite da neko prema vama gaji lepe osećanje trebalo bi da se odnosite sa poštovanjem i staviti do znanja kakva su vam zaista osećanja za da bi osoba koja je zaljubljena u vas sama odlučila dali vredi ići do kraja ili ne.

2.Svako voli pažnju

Shvatićete da svakome prija pažnja ukoliko vam neko poklanja više pažnje, provodi više vreme ili razume vaše potrebe. Tada bi trebalo da se zaustavite i da razmislite o osobi koja vam to pruža. Ukoliko ste u vezi, a vaš partner nema osećaja za vaše emocije preporuka je da što pre raskinete. Odluka o prekidanju zna da bude teška.

3.Volite svoj karakter

S jedne strane ovo ne ukazuje da budite egoisti i da svoje potrebe stavljate ispred potreba vašeg partnera već da dobro poznajete svoje želje i osećanja. To je preporuka da ne izneverite vašeg partnera. Ako znate do koje mere da volite sebe onda ćete znati kako da se ponašate i sa drugim ljudima. Neverstvo ni moralno ni pravno nije opravdani ćin.

4.Ne trudite se oko nekoga ako vas više ne voli

Iako možda je na prvom pogledu ovo zaišta teško, lakše će vam biti ako shvatite da niko nije obavezan da vas voli zauvek. Ukoliko su osećanja prošla, razmislite dobro šta bi bilo najbolje za vas, dali da se rastanete ili nešto drugo ali u svakom slučaju nije jednostavno da nekome koga ste nekada voleli budete teret.

error: Content is protected !!